U bent hier

Specialist in betonvloeren

De specialist in monolitische betonvloeren. Van den Bor is een kwaliteitsbedrijf dat gespecialiseerd is in het storten en monolitisch afwerken van (vloeistofdichte) betonvloeren.

De kwaliteit van een betonvloeren specialist

Voorbereiding is het halve werk

De hoge kwaliteit vindt u terug in de vlakheid en vereiste afwerking van de vloeren. Die kwaliteit is mede te danken aan de grote zorg die wij besteden aan de voorbereiding en service. 

Constante kwaliteit

Deze voorbereiding en service is bij ons gegarandeerd, dus onafhankelijk van de vloeroppervlakte! Aan elk formaat vloer, groot of klein besteden wij dezelfde zorg. Wij beschikken over deskundige medewerkers met jarenlange ervaring die streven naar een perfecte uitvoering.

Van de Borvloeren is : ISO 9001 en VCA* gecertificeerd.

Beton is een natuurproduct

Het wordt dagelijks in andere omgevingsfactoren gestort. Hierdoor zal het verwerkingsproces elke dag anders zijn.

Om dit proces te controleren en waar nodig te beïnvloeden is een goede werkvoorbereiding noodzakelijk. Jarenlange kennis, training en ervaring met dergelijke processen maakt dit mogelijk.

Met een team van ervaren mensen, ieder met zijn eigen specialisme op dit vakgebied wordt elke vloer met een optimaal resultaat opgeleverd. Door elke dag met dezelfde mensen te werken is er een goede duidelijke taakverdeling en wordt het werk efficiënt uitgevoerd.

Dit samen met een juiste controle, nabehandeling en correcte afhandeling maakt een "Bor monoliet vloer" tot een kwaliteitsproduct.